Ihanainen

Päivän trampoliini.

tiistaina, helmikuuta 03, 2004

LÄSKIÄ

Ihanan naisen pahin vihollinen on toinen nainen. Siinä missä miehet tulevat reilusti toimeen lad-seurassa, nainen näkee uhan jokaisessa saman sukupuolen edustajassa. Toinen nainen uhkaa avioliittoa, poikaystävää, työpaikkaa, ale-ostosta ja ystäviä, mitä tahansa siis. Erityisen suuri uhka on kaunis tai karismaattinen nainen, sillä epävarma nainen pelkää että jää toiseksi. Naisten suurin pelko yleensäkin, on toiseksi jääminen, jonkun muun paremmuus suhteessa itseen. Yleensä naiset mittaavat paremmuuden ulkoisesti. Heillä on jatkuva vertailukierros meneillään: onko minulla isommat rinnat, onko perseeni kapeampi, onko ihoni parempi, onko onko onko onko!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Jos kaunis nainen on laihtunut, ystävätkin saattavat pysytellä hiljaa, ettei kaunis nainen ylpisty. Kateellinen nainen ajattelee, että kun hän ei ole laihtunut, ei hän suo sitä iloa ihanalle naisellekaan. Jos nainen on laihtunut lyhyessä ajassa suuren määrän, hänelle kommentoidaan vain, että vaatteet roikkuvat päällä. Jos ruma nainen laihtuu, kaikki huokailevat ihastuneina, kuinka todella näkeekin, että vähintään kaksi kiloa on lähtenyt! Koska sillä ei ole heille väliä, ruma ja läski pysyy rumana ja läskinä parin kilon pudotuksesta huolimatta. Vasta sitten kun ison ihmisen paino alkaa putoamaan kohisemalla, muut naiset saavat paniikkireaktion: ”Ei kai se tosissaan laihdu!?! Ja minä en!?! Apua!” Kaikki naiset alkavat dieetille ja kun se isompikin on taas jojoillut takaisin omaan painoonsa, kaikki ovat tyytyväisiä. Läskit ovat leppoisia, kunhan ollaan kaikki sellaisia?

Ihanan naisen ei tarvitse miettiä painoaan, muuten kuin silloin kun aiheesta puhutaan. Silloin ihana nainen nyökyttelee hyväksyvästi, että on se painonpudotus kamalaa ja kyllä hänkin vahtii jokaista suupalaansa. Vaikka totuus olisi se, että ihana nainen syö suklaata joka päivä, mutta laihtuu ne pois samantien, kun pitää hetken taukoa syöpöttelyssä. Mutta niin ei saa sanoa, se herättää lisää kateutta. Ihana nainen ei myöskään voi sanoa, että laihduttaa jatkuvasti, sillä painavammat ihmiset loukkaantuvat siitä, että ihana nainen luulee muka tietävänsä mitä ”oikea” painonpudotus on, sillä he ovat oikeita läskejä, eivät turhan ruikuttajia. Ihana nainen yrittää jakaa vinkkejä oikeaoppisista elämäntavoista muillekin, mutta nämä eivät halua kuunnella. He haluavat syödä tabletteja, jotka laihduttavat tai pitää viikon nälkäkuurin ja laihduttaa hetkelliset kolme kiloa nesteitä kaalikeitolla. Elämäntapamuutokseen kateelliset naiset eivät ole kykeneväisiä, heillä on liian kiire olla kateellisia.

Jos ihana nainen lihoo, ihmiset alkavat supisemaan innoissaan siitä, kuinka ihana nainen onkaan noin kamalasti repsahtanut. Kukaan ei sano ihanalle naiselle mitään, sillä ihana nainen saattaisi huomata asian itsekin ja laihduttaa rasvan pois. Eihän sellainen käy! Ihana nainenkin on saatava läskien joukkoon! Jos ihanalla naisella on selluliittia, lihava nainen lohduttaa sillä itseään: sehän on aivan sama mitä hän syö, onhan tuollakin hoikalla naisella selluliittia. Eiköhän lähdetä hampurilaiselle Sirpa.

maanantaina, helmikuuta 02, 2004

Avainhenkilö

Ihana nainen joutuu kamppailemaan jatkuvasti uskottavuusongelmien kanssa. Jostain syystä ihmisten päähän ei mahdu, varsinkaan työelämässä, että kauneus ja mitattavissa oleva älykkyys pystyvät kävelemään käsikädessä. Kauniin naisen selviytymisstrategia työelämässä onkin seuraavanlainen:

Toistaiseksi suurin osa johtoportaan henkilöistä on miehiä. Valitse avainhenkilöt tästä porukasta, eli ne jotka voivat pitää puoliasi ja auttaa sinua etenemään. Ystävysty heidän kanssaan. Ei haittaa vaikka he kehittäisivätkin viattoman ihastuksen sinuun, näytä heille todellinen luontosi. Tutustuta heidät siihen, kuinka tehokas ja fiksu olet, älä kuitenkaan kiipeä säärtä pitkin ylös, eli älä koskaan anna avainhenkilön edes koskettaa sinua poskisuudelmaa enempää. Vaihda puheenaihetta välittömästi, kun se sivuaa sinua yksityisellä tasolla tai olemustasi. Kun avainhenkilö on vakuuttunut siitä, että olet tehokas työntekijä ja vielä salaa ihastunut kauniiseen ulkokuoreesi, etkä kuitenkaan päästä häntä lähellekään yksityiselämääsi, sinulla on maailman paras tukihenkilö. Mitä korkeammalta tasolta avainhenkilön saat, sen parempi. Avainhenkilöillä on valtaa ja he käyttävät sitä mielensä mukaan. Jos olet hyvissä kirjoissa, pääset töihin, joihin et pääsisi miljoonassa vuodessakaan rumana tai saamattomana. Kun avainhenkilö on hoidettu omiin joukkoihin, ei ole mitään väliä vaikka väliporras ei olisi vakuuttunut taidoistasi. Riittää että avainhenkilö on. Avainhenkilöistä parhaimmat, ovat partaveitsen teräviä bisnesmiehiä, jotka osaavat pelata strategiset kortit oikein, mutta joilla on heikko kohta naiskauneuteen. Näitä miehiä riittää ja nainen voi ilman itsekunnioituksensa menetystä järjestellä itselleen suotuisat olosuhteet noin kahden vuoden sisällä. Jotkut kutsuvat tätä manipuloinniksi, minä kutsun sitä pelisilmäksi ja taktikoinniksi. Nopeat syövät hitaat. Älykkäät tyhmät.

Jos olet ruma, hankkiudu ystävällisiin väleihin rotunaisen kanssa, äläkä ikinä puhu hänestä pahaa selän takana. Mitä parempi ystävä olet kauniille naiselle, sitä varmemmin hän järjestää avainhenkilönsä kautta sinutkin paremmille paikoille, sillä avainhenkilö tekee myös palveluksia rumemmille hyville työntekijöille, mikäli rotunainen nämä muutoskohdat hänelle osoittaa. Sympaattiset (eli aidot) rotunaiset haluavat hyvää niille ihmisille, jotka kohtelevat heitä hyvin. Sekopäisille ja ilkeille ihmisille rotunaiset järjestävät potkut tai siirron postitusosaston kautta työllistymiskoulutukseen. Jos olet vain tyhmä, kukaan ei voi auttaa sinua. Edes rotunainen.

ROTUNAINEN

Kauniilla ihmisellä on helpompaa. Ihmiset eivät oksennusta välttääkseen käännä päätään junassa, ravintolassa pääsee jonon ohi ja saa hyvää palvelua ja ilmaisia juomia, työpaikalla saa delegoitua asioita paljon liukkaammin kun voi vain pikkuisen räpsyttää ripsiään. Kauniilla naisella on paljon enemmän valinnan varaa, hyvien miesten vähyys on ainoa, joka rajoittaa Ylemmän Tason Naisen sosiaalista elämää. Ei elämä ole kauniillekaan ihmisille pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta helvetin paljon helpompaa kuin esimerkiksi ikineitsyt Helenellä ATN:n mukaan.

Minä olen vaalea, pitkä niin hiusten kuin vartalonkin pituudelta, hoikka, kauniskasvoinen ja aivoilla varustettu, siis jokaisen henkisesti alemman tason miehen unelma, ja painajainen. Sillä saavutettuaan unelmansa, he eivät enää tiedä miten tällaista naista pitäisi käsitellä. Miehet tulevat rotunaisista usein silmittömän mustasukkaisiksi, tai vaihtoehtoisesti vaipuvat tossun alle niin pahasti, että minä menetän mielenkiintoni tyystin. Hyvät miehet eivät uskalla edes lähestyä minun kaltaistani rotunaista, koska pelkäävät tulevansa torjutuksi. Huonot miehet taas heittäytyvät jalkoihin sellaisella innolla, että niitä joutuu karistelemaan jaloista väkivalloin, että ehtii bussiin.

Kuinka kesytetään rotunainen?

Itseluottamuksella. Ulkoiset avut, kuten komeus ja hyvävartaloisuus, ovat toki eduksi ensivaikutelmaa tehtäessä, mutta aivoilla pärjää pitkälle. Jos ihmisestä huokuu se, että hän tietää olevansa hyvä tyyppi ja minun arvoiseni, hän usein onkin. Jos pyytelee anteeksi olemustaan ja kuola valuen tuijottaa veistoksellista rintavarustustani, on jo menettänyt auttamatta pelin.

Tervetuloa ylemmälle tasolle. Täällä on tilaa jos kasvajia löytyy. Ylemmälle tasolle kasvetaan, sinne ei synnytä. Kohti vielä ylempää tasoa! (niin, niitä on enemmän kuin kaksi)