Ihanainen

Päivän trampoliini.

perjantaina, helmikuuta 13, 2004

IHANAINEN KIITTÄÄ ARMELIASTA YLEISÖÄÄN

Ihanainen päätyi huomaamattaan Pinseriin! Eikä tässä vielä kaikki, suurista suurimmat ja kirjoittelun konkarit olivat jopa huomanneet Ihanaisen.

Kysyn vaan kunnioitti Ihanaista seuraavalla kommentilla: ”Samaan tapaan uusi blogi Ihanainen herättää hieman epäilyksiä: itseään kauniina pitävä nainen raportoi kauneuden ja naiseuden saloista. Onko tämä nyt uskottavaa? Mitä seuraavaksi? Fiksun tyypin blogi?” Veikkaan, että Fiksun tyypin blogia olisi varmasti vaikeampaa ylläpitää, kuin ihanan naisen, koska jokainen nainen on ihana, siitä on helppo lähteä liikkeelle.

Ihmissuhteet yhtyy provosointimielessä Ihanaisen taktiikoihin: ” Ihanainen kertoo naisten ylimääräisistä mahdollisuuksista edetä urallaan, joihin ajatuksiin ei voi kuin yhtyä”. Kommentoijat ahdistuvat sitäkin enemmän veikaten Ihanaista keskiasteen hentuksi, joka on aloittanut työelämässä kolmisen vuotta sitten epäglamöörillä alalla ja joka on pimpanjaolla päättänyt lapsellisesti edetä urallaan. Pimpan jaolla? Primitiivivaistoilla ja perus taktikoinnillahan tässä pelataan. Miehet pyörittävät naisia ja naiset miehiä, ei siinä mitään pahaa ole, sitä on hauska huomioida. Henrylle rotunaispisteitä 7,5, koska hän on mies, enkä halua rangaista 10 femupisteellä ;)

Lausutaan kuten kirjoitetaan -niminen kapistus kommentoi Ihanaista seuraavanlaisesti: ”Jaa jaa, listalle on taas ilmestynyt yksi omakehugenreen eli yhden asian blogeihin kuuluva blogi nimeltään Ihanainen. Näitähän on nähty ennenkin, taannoin oli YTM, joka onnistui pusertamaan kaksi postausta, Frank Friscoltakin loppuivat paukut aika nopeasti. Näinköhän ihqukvinna jaksaa kuukautta kauempaa - blogia ei ole päivitetty viiteen päivään...” Eli onko hän käynyt katsomassa viiden päivän ajan, enkö vieläkään ole kirjoittanut mitään? Ihanainen on pantu merkille, sanan yksimielisessä merkityksessä, ja sehän on tärkeintä.

Maalainen tutkaili myöskin uusia blogeja ja suvaitsi kommentoida Ihanaista: ”Tietysti jäi mieleen myös Ihanainen. On vähän vastenmielistä, että joku kutsuu itseään ihanaksi naiseksi ja rotunaiseksi, mutta markkinat toiminevat kuten hän kertoo. Säälittävältä bimbo vähän tuntuu, mutta kyllä hän antaa ihan vaikuttavan todistuksen ajastamme, hänkin. Varmasti pelkän ulkokuoren omistaminen ei ole kadehdittava asia. Sisältö se kuitenkin voittaa pitkässä juoksussa.” Maalainen osuu naulan kantaan, vaikka tarkoitus oli ilmeisesti kenkkuilla Ihanaiselle. Kauneus ei ole pelkästään kadehdittavaa ja sisältö ratkaisee loppupeleissä.

Ihanainen kiittää ja kumartaa huomionosoituksista ja jatkaa kyseisten blogien lukemista jatkossakin. Ihanainen on noussut rakettina Pinserissä lähelle sataa ensimmäisten elonpäiviensä aikana, eikä vähiten yllä mainittujen ansiosta. Olisiko Ihanainen noussut, ellei hän olisi ihana nainen?

Muita Ihanaisia ja tunnelman tappajia

Ihanainen on aina ihaillut innovatiivisia naisia ja miehiä, niitä jotka ongelman havaittuaan keksivät mitä mielikuvituksellisimpia ratkaisuja. Toiset miettivät päänsä puhki ja analysoivat sitä, kuinka selvitä mahdottomuudesta nimeltä ihmissuhde. Ihanan naisen määritelmään kuuluu syvä itseluotaus ja asioiden pohdiskelu. Jotta filosofinen puoli ei kuitenkaan saisi Ihanaisessa valtaa, täytyy herätellä sitä toiminnan osapuolta aivolohkoissa. Silloin täytyy toimia, kuten Toiset, jotka päättävät hakea uskomattoman konkreettisia ratkaisuja ongelmiinsa. Kyseessä on selkeästi ihana nainen, sillä kuka muu keksisi kieron itsehuijauksen nimeltä määräaikaisparisuhde!?! Jos Ihanainen ei pääse ongelmassaan eteenpäin, Ihanaisen on pakko huijata itseään liikkumaan. 10 rotunaispistettä loistolandiaan.

Mutta miksi naiset tietentahtoen ruokkivat itsessään rumuutta? Jos hokee itselleen vuoden jokaisena päivänä, kuinka ruma on, häviää pieninkin kauneuden hiven. Kauneus on suurelta osin ulkoista, mutta ihana nainen voi olla suuri tai pieni, nukkemaisen söpö tai tavallinen telluksen tallaaja, se on asennekysymys. Ihanuus on henkinen olotila, jonka voi tappaa helposti heittäytymällä hankalaksi ja katsomalla maailmaa oksennuksen väristen lasien lävitse.

Ihana nainen on ihana, vaikka peilistä katsoisivat turvonneet silmät ja vatsa repsottaisi housun kauluksen päällä menkkoja odotellessa. Ihanainen laittaa superhyperlifting eyecontourbalancehealeria lerppuviin luomiinsa ja laittaa löysemmän paidan pömppömahan peitoksi, ja katso!, peilin ohi voi taas kävellä ilman suurempia ongelmia. Naiselle on suotu naamioinnin jalo taito, huonoina päivinä sitä kannattaa hyödyntää. Hyvänä päivänä ihanuus loistaa sisältä häikäisten epäkohdat.

torstaina, helmikuuta 12, 2004

VAIKUTA JA VAKUUTA

Ihana nainen joutuu haastavan tilanteen eteen, kun hän joutuu yksin uusien ihmisten keskelle ja joutuu jälleen kerran todistamaan olevansa minkään arvoinen. Ihanainen valitsee jo tutuksi tulleen strategian: valloita miehet, vakuuta naiset. Ihanainen hymyilee, kallistelee päätään ja kutkuttaa paikalla olevien miesten itsetuntoa kuuntelemalla aidon kiinnostuneena vanhemman herran viisaita ajatuksia ja heittämällä nasevia kommentteja ja aiheeseen liittyviä oivalluksia, jotka rohkaisevat miestä kertomaan lisää. Mies tuntee olevansa samaan aikaan arvoisessaan seurassa ja ihailtu. Mies on koukussa. Mies viestii varovasti tapaamastaan rotunaisesta lajitovereilleen ja toimii näin suosittelijana muille miehille. Naisten kanssa Ihanainen on hieman varovaisempi. Hän antaa heidänkin kertoa näkemyksensä ja kyselee mielenkiinnolla heidän työnkuvastaan, harrastuksistaan ja ihastelee, kuinka paljon nämä ovat ehtineet saamaan aikaan. Naiset eivät enää koe Ihanaista uhkana ja alkavat kiinnostumaan hänestä. Ihanainen ei anna itsestään liian kokenutta kuvaa, mutta kertoo itsestään riittävän vakuuttavasti, että Nainen vakuuttuu siitä, että hän on asiallinen ja arvostettava. Nainen on koukussa.

Näin Ihanainen on saavuttanut mukavan olotilan. Hänen seuraansa istutaan mielellään ja hänelle kerrotaan rehellisen lähestymistapansa takia puolivahingossa asioita, joita puolituntemattomille ei yleensä kerrota. Kun tutustuminen on tapahtunut, Ihanainen on suurimman osan mielestä ehdottoman hauskaa seuraa ja ammatillisesti arvostettava ihminen. Lopuilla ei ole niin väliä, koska edes Ihanainen ei voi miellyttää kaikkia. Kyllä on ihanaa olla ihana nainen!