Ihanainen

Päivän trampoliini.

perjantaina, helmikuuta 27, 2004

Äitin pikku höpönassu

Ihanainen ei pidä itseen kohdistuvasta edesvastuuttomuudesta, mutta Ihanainen suorastaan vihaa muihiin kohdistuvaa edesvastuuttomuutta. Erityisesti kun se kohdistuu lapsiin tai eläimiin. Jokaisen vanhemman vastuulla on kasvattaa lapsi terveeksi ja hyvinvoivaksi.

Tosivanhemman 10 kultaista sääntöä:

1.Lapselle tulee alusta asti syöttää ravintoarvotonta vitivalkoista pullamössöleipää, sillä näin hän oppii pysymään erossa ulostamista aiheuttavasta kuitupitoisesta leivästä. Muutoinkin ravitseminen tulee suorittaa mahdollisimman paljon lapsen ehdoilla, jotta tämä oppii valitsemaan viisi syötävää ruoka-ainettaan mahdollisimman nuorena.
2.Lapsi tulee pakottaa syömään lautasensa aina loppuun, sillä myöhemmin elämässä on hyödyllistä osata syödä vielä lautasellinen ylimääräistä kun vatsa on jo täynnä.
3.Lapselle kannattaa ehdottaa karkkipäivän pitoa, sillä kun hän oppii säännöstelemään itselleen kerran viikossa pelkistä makeisista kiloittain täyttyvän päivän, hän kasvaa terveeksi nuoreksi.
4.Lapselle ei kannata opettaa rahan arvoa, sillä muutoin hän saattaa jopa itse hakeutua kesätöihin tienaamaan käyttörahansa.
5.Lapselle kannattaa muistuttaa säännöllisin väliajoin, että hänestä ei ole mihinkään, ettei hän vahingossakaan ylpisty ja muutu itsenäiseksi ihmiseksi.
6.Lasta ei koskaan kannata opettaa tekemään ruokaa. Varsinkaan poikia.
7.Lasta ei koskaan kannata opettaa siivoamaan, omia jälkiään tai muutenkaan, sillä hän saattaa muuttua turhan omatoimiseksi.
8.Lasta ei koskaan kannata opettaa käyttämään pyykinpesukonetta. Koska ei kannata.
9.Lapsi kannattaa osallistaa vanhempien välisiin kahnauksiin mahdollisimman paljon, sillä tällöin hän oppii että maailmassa ei voi luottaa kehenkään ja että on itse loppujen lopuksi syyllinen kaikkeen maailman pahaan.
10.Lapselle kannattaa yhdessä vietetyn ajan sijaan ostaa pleikkari, josta hän voi oppia arvokkaita taitoja, kuten tasohyppelyä, pahoinpitelyä ja ihmisten yli ajamista, ja näin turruttaa itsensä kestämään tätä väkivaltaista maailmaa. Mitä pienemmästä asti hän tämän ymmärtää, sen parempi.

Ja lopuksi, lapsi on aina oikeassa, eikä hänelle siis kannata yrittää asettaa rajoja, jotka turhaan ilmaisisivat siitä, että vanhemmat välittävät siitä, mitä hän tekee. Iloisia iseilyjä ja äiteilyjä!

torstaina, helmikuuta 26, 2004

Treffietikettiä

Tarjoaminen

Jos mies pyytää naisen treffeille, on kohteliasta tarjota naiselle nautittu juoma/ruoka. Ihana nainen tarjoutuu muodon vuoksi maksamaan, vihjaamalla tästä laskun tullessa kaivamalla lompakkonsa esiin ja osoittamalla mieheen kysyvän katseen: paljonko minun osuuteni on? Tämä kaino tarjous antaa miehelle mahdollisuuden osoittaa kelpoisuutensa ja rahan merkityksettömyys tokaisemalla vähättelevästi ”laita se lompakko pois, minä tarjoan”. Tähän naisen kuuluu vastata kiitollisella ja yllättyneellä hymyllä. Nainen on tyytyväinen, koska mies haluaa olla kohtelias ja mies on tyytyväinen koska nainen ei hyväksikäytä häntä. Tasa-arvo ei ole vielä niin pitkällä, etteikö tarjoamatta jättäminen tai jopa laskun maksattaminen naisella aiheuttaisi ilkeitä inhonväristyksiä naisessa, sillä pikkurahoissa pihtaava mies vaikuttaa siltä, ettei hän välitä naisesta. Jos on pihi, kannattaa valita halpa treffipaikka, ei maksattaa naisella laskua.

Jos kumpikaan ei ole varma onko kyseessä treffit vai vapaamuotoinen miehen ja naisen tapaaminen, kannattaa paikaksi valita baaritiskillinen anniskelupaikka ja ostaa oma juoma ennen toisen tuloa. Näin toinen sisääntullessaan ostaa automaattisesti omansa ja molemmat liikkuvat tiskille eri rytmissä, eikä tarjouspaineita tule.

Kohteliaisuus

Miehen tulee avata naiselle ovi. Naisen tulee antaa miehen avata itselleen ovi. Jos nainen on jo ovella ja avaamassa sitä, ei ole mitään järkeä hyökätä teatraalisesti enää ovelle, vaan korjata tilanne seuraavalla kerralla kävelemällä naisen oikealla puolella hiukan edellä, jotta ovi asettuu luonnollisesti miehen avattavaksi. Tasa-arvon perään huutavat nykynaisetkin arvostavat suuresti pieniä kohteliaita eleitä. Miehen täytyy saada tuntea itsensä sankariksi, joka levittää vertauskuvallinen takkinsa lätäkön päälle kuningattarensa kenkien kastumista estääkseen. Kun mies tuntee itsensä sankariksi, nainen saa prinsessan kohtelua.

Kun riisutaan tai puetaan takkeja, miehen on kohteliasta tarjoutua asettamaan takki naisen päälle. Varsinkin kun naisilla usein on käsilaukku, neule, pussukka, kaulaliina, lapaset ja muuta tavaraa käsissään juuri silloin, kun takki pitäisi ottaa pois tai pukea. Apu on tervetullut. Mies palkitaan kiitollisella katseella ja hymyllä tästä suorituksesta.

Tämä pätee kaikenmuotoisiin treffeihin.

Seksi

Miehen varmin tapa jäädä ilman seksiä, on nostaa aihe puheeksi treffeillä. Nainen suostuu vain ja ainoastaan omasta vapaasta tahdostaan seksiin, silloin kun hän kokee, että hän on ensisijaisesti ihmisenä miestä kiinnostava. Jos mies alkaa kärttämään naisen seksuaalisia taipumuksia tai vielä pahempaa, kertomaan omistaan, hän on juuri menettänyt lopullisesti mahdollisuutensa päästä pukille. Ainoa keino, jolla mies voi saada naisen kaadettua sänkyynsä, on luoda suuri illuusio siitä, kuinka turvassa nainen on hänen kanssaan. Miehen täytyy arvostaa naista ja olla luottamuksen arvoinen, tai edes vaikuttaa siltä, silloin nainen voi luottaa mieheen riittävästi. Jos nainen edes hetken epäilee miehen tapailevan häntä vain kauniin ulkomuodon tai seksin takia, peli on menetetty. Koska miehen tulee kuitenkin olla miehekäs treffeillä, hän voi nostaa maskuliiniset puolensa esiin muilla aiheilla kuin seksillä. Ei kuitenkaan pidä liioitella urheilulla, katutappeluilla tai muilla viihdyttävän kuuloisilla, mutta uhoavilla aiheilla.

Treffailu on hankala taiteenlaji, jota tulee harjoitella aktiivisesti, jotta sen oikean ihanan naisen osuessa kohdalle, ei möhli mahdollisuuksiaan poikamaisella hätäilyllä.

tiistaina, helmikuuta 24, 2004

How to marry a millionare

Shine pohtii ohimennen kommentointiosiossaan sitä, kuinka rikkaan miehen nappaaminen on taktikointia. Riippumatta siitä, onko mies oikeasti rikas vai esittääkö hän sellaista, kuten Miljonääri-Jussi. Ihanainen olisi marssinut ulos ranskalaisesta linnasta siinä vaiheessa kun teennäinen miljonäärinplanttu alkoi mielistelevällä lirkuttelijaäänellään heittämään klassikkoja, kuten ”fantsuu, että ootte kaikki päässeet tänne”, ”mä oon hei nyt kokonaan sun, kysy ihan mitä vaan” ja ”ootsä valmis viemään tän jutun penaaliin asti”. Jokainen kilpailija keskittyi lähinnä kritisoimaan muita kilpailijoita, mutta yhtään ihanan naisen kommenttia ei tullut, sillä kukaan ei kyseenalaistanut ilmiselvää teeskentelijää.

Raha on mukava lisä miehessä, mutta ei itse tarkoitus. Ihanainen ei ymmärrä Amerikassa järjestettäviä miljonääriklubien treffi-iltoja, joihin valitaan miljönäärin tyttöystäväksi haluavia rahanahneita harakoita, joista Matti Meikäläisen näköisen miljonäärit sitten valitsevat pikadeittaus –metodilla mukavimman. Jos Ihanainen olisi ökyrikas miljonäärimies, Ihanainen pitäisi suunsa supussa visusti omaisuudestaan. Kuka haluaa naisen, joka pitää sinusta vain rahan takia? Ei siksi, että olet mukava, kiltti, hyvä sängyssä, komea, vaan vain koska olet rikas. Mitäs jos omaisuus lähtee kävelemään? Niin lähtee sitten muuten vaimokin.

Jos nyt on silmittänyt itselleen miehen, joka sattuu olemaan miljonääri tai vaikka vain erittäin hyvin toimeentuleva, on muutama perussääntö jotka kannattaa muistaa:
1. Ihana nainen ei koskaan kysele miehen rahoista, palkasta tai perinnöstä, sillä hän ei voisi vähempää välittää niistä (esitä nyt edes).
2. Ihana nainen kohtelee rikasta miestä kuin ketä tahansa, mielellään vielä hieman korostetun välinpitämättömästi. Miehet joilla on rahaa, rakastavat myös valtaa ja ovat siis valmiita tekemään myös naisen valloittamiseksi töitä. Rahakkaat miehet myös epäilevät kaikkia yleensä hyväksikäyttäjiksi ja siitä seulasta on hankalaa päästä läpi. Älä koskaan kyseenalaista tai arvostele rikasta miestä!
3. Ihana nainen ei koskaan pyydä miestä ostamaan itselleen mitään tai oleta miehen maksavan, vaan tarjoutuu myös maksamaan itse kahvinsa, ruokansa jne. jotta mies kokee että nainen ei vietä aikaansa hänen kanssaan rahan takia.
4. Ihana nainen suhtautuu annettuihin lahjoihin hämmästyneenä ja ihastuneena, kuin hänelle ei kukaan koskaan olisi lahjoittanut mitään.
5. Ihana nainen muistaa kiittää jokaisesta huomionosoituksesta, lahjasta, kyydistä ja tarjotusta ateriasta.

Näillä säännöillä pääsee melko pitkälle. Myös tavallisten miesten kanssa, sillä ne perustuvat yleisiin hyviin käyttäytymistapoihin. Kannattaa muistaa, että kun mies (rikas tai köyhä) on langennut naisen pauloihin, hän tekee kaikkensa miellyttääkseen naista. Ihanatkin naiset joskus tottuvat hemmotteluun ja alkavat ottaa sen itsestään selvyytenä. Sen ei saa antaa tapahtua, sillä heti kun nainen alkaa ottamaan miehen tai hänen rahansa itsestään selvänä, mies vaistoaa olevansa vain osa sohvakalustoa ja alkaa pyrkimään eroon. Ihanainen ei haluaisi neuvoa naisia olemaan hankalia, mutta erityisesti rikkaiden miesten kanssa jännityksen ylläpitäminen vaatii säännöllistä oikuttelua mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Se on karmeaa ja ikävää, mutta totta. Sillä myös ihana nainen voi muuttua itsestäänselvyydeksi ja siinä vaiheessa mies suuntaa katseensa seuraavaan uudenkarheaan naiseen.